04 | Bieke Van den Bon

Bieke, werkzaam als ‘preventieadviseur psychosociale aspecten en welzijn op het werk’, heeft een duidelijke visie: welzijn moet niet enkel op het werk, maar in de hele gemeente centraal staan. Want een gemeente waar iedereen zich goed voelt, da’s een aangename gemeente.
Het laatste jaar is Bieke gedreven bezig geweest om, met partijgenoten, ons programma samen te stellen en de Facebookpagina te beheren. Het contact met de inwoners van onze gemeente inspireert haar om samen te werken aan een nog betere toekomst.
Vrienden kennen Bieke als iemand met een warm hart en een analytische geest, die eerlijk haar mening geeft, en openstaat voor nieuwe ideeën. Deze kwaliteiten wil ze inzetten voor onze gemeente.  
Bieke is vastbesloten om natuur te omarmen in onze gemeente. Zij pleit voor het beschermen van de open natuur en streeft ernaar zo veel mogelijk groen in het centrum te integreren.  
Ook aandacht voor diversiteit mag voor Bieke zeker niet ontbreken in het beleid. Wij zijn allemaal anders: of je nu lang of klein bent, blond of donkerharig, rijk of minder rijk, slechtziend (zoals zijzelf) of slecht te been, of je nu graag spaghetti eet of liever frietjes,… we zijn allemaal mens en we verdienen het om in een gezonde, groene gemeente te wonen.

Sta jij ook achter deze visie? Sluit je dan aan bij Bieke en ontdek hoe we de gemeente kunnen verrijken met een gezonde dosis empathie, creativiteit en openheid!