09 | Piet Vanoverbeke

Met zijn engagement voor Groen-Vooruit zet Piet zich in om van Wetteren een gemeente te maken waar we allemaal trots op kunnen zijn.
Al 27 jaar woont hij met zijn echtgenote en hun vier zonen in Wetteren (Massemen).
Voor hen, en voor alle inwoners van onze gemeente, streeft Piet naar een beloftevolle toekomst. Gezond en betaalbaar wonen is daarbij een prioriteit. Hij wil dat iedereen de mogelijkheid krijgt om klimaatmaatregelen te nemen, ongeacht hun situatie.
Wetteren heeft al veel troeven: het is een aangename en groene gemeente. Maar Piet is ervan overtuigd dat het nóg beter kan.

Je vindt Piet regelmatig terug bij lokale initiatieven en verenigingen, zoals het fanfareorkest Volksopbeuring. Ook trok hij mee de kar voor de viering van 1000 jaar Massemen en speelt hij met veel plezier in de petanqueploeg van zijn straat. Hij nodigt jullie uit om samen verder te bouwen aan een Wetteren waar het fijn samenwonen is.

Tot slot wil hij benadrukken dat Groen-Vooruit de moed heeft om belangrijke beslissingen te nemen. Politiek bedrijven gaat over beleid voeren en keuzes maken. Je kan op Piet rekenen.